Μπαμπάς κλαίει με μαύρο δάκρυ επειδή ο γιος του έγραψε 6 στα 100 στα μαθηματικά!

Μπαμπάς κλαίει με μαύρο δάκρυ επειδή ο γιος του έγραψε 6 στα 100 στα μαθηματικά!

Ένας μπαμπάς από την Κίνα έγινε viral εξαιτίας της αντίδρασής του, όταν είδε τον βαθμό του γιου του στα μαθηματικά. Ο καημένος πατέρας που διάβαζε κάθε μέρα το παιδί για ένα χρόνο πραγματικά πλάνταξε στο κλάμα όταν είδε ότι πήρε 6 στα...100!

Στις 23 Ιουνίου, τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενός παιδιού παραδόθηκαν στους γονείς του και η αντίδραση του μπαμπά ήταν... ξεκαρδιστική! Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Weibo από το Qilu Evening News, ο πατέρας κλαίει με λυγμούς όταν μαθαίνει ότι ο γιος τους συγκέντρωσε μόνο έξι βαθμούς στο τελικό τεστ αριθμητικής.

«Δεν με νοιάζει πια, οι προσπάθειές μου πήγαν χαμένες, ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει!» φέρεται να είπε ο πατέρας. Η σύζυγός του ακούγεται να χαχανίζει στο παρασκήνιο, ενώ ο ίδιος φαίνεται να κλαίει με λυγμούς και να σκουπίζει τα δάκρυά του σε ένα υπνοδωμάτιο.

Επί έναν ολόκληρο χρόνο ο μπαμπάς είχε αναλάβει καθήκοντα φροντιστηρίου και έκανε καθημερινά μάθημα στο παιδί του. Μάταια όμως! Σύμφωνα με τη μητέρα, οι βαθμοί του γιου τους στις προηγούμενες εξετάσεις κυμαίνονταν από 40-50 μονάδες έως 80-90 μονάδες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WeirdKaya (@weirdkaya)



Οι χρήστες του Weibo είδαν το βίντεο και εξέφρασαν τη συμπάθειά τους στον πατέρα. Ωστόσο, κάποιοι υποστήριξαν ότι οι κακοί βαθμοί ήταν δικό του λάθος και είπαν ότι ο μπαμπάς θα πρέπει να επανεξετάσει αν η προσέγγισή του στη διδασκαλία του γιου του ήταν αποτελεσματική.

Πηγή: wionews.com

v