Παιδιά 12 και 14 ετών λήστεψαν 15χρονο σε στάση λεωφορείου

Παιδιά 12 και 14 ετών λήστεψαν 15χρονο σε στάση λεωφορείου

Δυστυχώς, τα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας με δράστες ανήλικους φαίνεται να μην έχουν τέλος. Μετά τον ξυλοδαρμό ενός 17χρονου στη Μεταμόρφωση, δύο παιδιά 12 και 14 ετών λήστεψαν ένα 15χρονο αγόρι στη Βάρκιζα, το οποίο καθόταν σε στάση λεωφορείου.

Στην αρχή, οι ανήλικοι πλησίασαν τον 15χρονο που περίμενε το λεωφορείο και τον έβρισαν. Μετά από λίγο, όμως, τον απείλησαν πως αν δεν τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο θα τον χτυπήσουν. Ο έφηβος τρομοκρατημένος τους έδωσε τη συσκευή, αλλά και 20 ευρώ που είχε πάνω του.

Ο 12χρονος και ο 14χρονος αφού άρπαξαν τα κλοπιμαία, επιβιβάστηκαν σε ένα αστικό λεωφορείο με προορισμό την Γλυφάδα. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα τους εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης όπου το θύμα τους αναγνώρισε ως τους δράστες της ληστείας.

Οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου και πάνω τους, εκτός από το κινητό και τα 20 ευρώ, βρέθηκε 1,5 γραμμάριο κάνναβης. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο 14χρονος όσο και ο 12χρονος συνεργός του έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για μικροκλοπές.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v