Πώς να φορέσεις το καφτάνι με στιλ εκτός παραλίας

Πώς να φορέσεις το καφτάνι με στιλ εκτός παραλίας

Σ' έναν ιδανικό κόσμο το μοναδικό περιεχόμενο των αποσκευών μας στις διακοπές θα ήταν το καφτάνι μας. Είναι αναμφισβήτητα το πιο ωραίο και βολικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και μας κάνει να δείχνουμε ανεπιτήδευτα σικ. Γιατί, λοιπόν, να περιορίσουμε τη χρήση του μόνο στην παραλία; Με τα σωστά tips το καφτάνι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις καθημερινές μας εμφανίσεις –από το γραφείο μέχρι τις βραδινές εξορμήσεις.

Το πασίγνωστο μοντέλο Heidi Klum είναι λάτρης του καφτανιού και το επιλέγει για τις εμφανίσεις της στην πόλη, συνδυάζοντάς το πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ. To ίδιο κάνει και η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» Sarah Jessica Parker, αλλά και το είδωλο της ποπ μουσικής Rihanna.

Τα καφτάνια δεν έχουν περιορισμούς και μπορούν να φορεθούν τόσο πάνω απ' το μαγιό, όσο και με ένα σορτσάκι ή και παντελόνι. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως τα αξεσουάρ και η σωστή επιλογή τσάντας και παπουτσιού είναι πολύ σημαντικά για να πετύχουμε ένα στιλάτο αποτέλεσμα.

Δύο από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του καφτανιού είναι ότι ταιριάζει σ' όλους τους σωματότυπους και ότι όταν είναι μακρύ μπορεί να φορεθεί με την λογική ενός maxi φορέματος.

Mην διστάσετε να απογειώσετε το look σας με το να φορέσετε μια μεγάλη ζώνη. Το στιλ σας θα γίνει λίγο πιο... boho, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό!

Mε τους σωστούς συνδυασμούς αυτό το καταπληκτικό item του καλοκαιριού μπορεί να μας ακολουθήσει μέχρι και τους πρώτους φθινοπωρινού μήνες, στο γραφείο και στις εξόδους!

Φωτογραφίες: pinterest.com

v