Κρήτη: 8χρονος υπέστη ανακοπή ξαφνικά την ώρα που έπαιζε

Κρήτη: 8χρονος υπέστη ανακοπή ξαφνικά την ώρα που έπαιζε

Στιγμές αγωνίας ζει μια οικογένεια από την Κρήτη, όταν το 8χρονο παιδί της υπέστη ανακοπή ξαφνικά την ώρα που έπαιζε. Οι διασώστες έκαναν τιτάνιες προσπάθειες για να το επαναφέρουν και ευτυχώς, τα κατάφεραν. Τώρα, ο μικρός νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες σε περιοχή της Μεσαράς όταν το παιδί την ώρα που έπαιζε υπέστη ανακοπή. Αμέσως, οι συγγενείς του του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ περίμεναν το ΕΚΑΒ.

Όταν έφτασαν οι διασώστες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να επαναφέρουν τον 8χρονο στη ζωή, μεταφέροντας το παράλληλα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί οι γιατροί συνέχισαν την μάχη και επανήλθε ο καρδιολογικός παλμός στο 8χρονο παιδί και αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στο «Βενιζέλειο».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς με παλμό και οι γιατροί αμέσως ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την σταθεροποίησή του. Αυτή τη στιγμή είναι σε σχετικά καλή κατάσταση ωστόσο υποβάλλεται σε μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη», ανέφερε στο cretapost.gr, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Ε. Κωστάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

v