11χρονος έπεσε σε βράχια και του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

11χρονος έπεσε σε βράχια και του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία οικογένεια στις Αλυκές Βόλου χτες το μεσημέρι, όταν ο 11χρονος γιος που βρισκόταν με τον πατέρα του σε μια προβλήτα, έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε σοβαρά στα βράχια.

Στο σημείο έτρεξαν άμεσα οι ναυαγοσώστες της παραλίες, όπου διαπίστωσαν πως το παιδί είχε βαθύ τραύμα στο μάγουλο και το μέτωπο. Είδαν ακόμα πως ένα μεταλλικό αντικείμενο είχε καρφωθεί σε βάθος 3 εκατοστών στο κεφάλι του. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, πρόκειται για σιδερένιο αντικείμενο από καλάμι.

Οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos σταμάτησαν την αιμορραγία, έδεσαν τα τραύματα και στη συνέχεια το αγόρι μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Ο 11χρονος νοσηλεύεται ακόμη αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η ανάρτηση του LifeguardsVolos:

«Σοβαρό περιστατικό τραυματισμού 11χρονου συνέβη σήμερα στις 13:30 σε προβλήτα των Αλυκών. Άμεσα το αντιλήφθηκαν το πλήρωμα του σκάφους της LifeguardVolos και η ναυαγοσώστρια της παραλίας που διαπίστωσαν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι του 11χρονου,σε ένα εκ των οποίων είχε σφηνωθεί μεταλλικό αντικείμενο τουλάχιστον 3 εκατοστά καθάρισαν τα τραύματα σταμάτησαν την αιμορραγία ακινητοποίησαν και μετέφεραν το θύμα σε σκιερό σημείο που έχει πρόσβαση για το ασθενοφόρο το οποίο το παρέλαβε το νεαρό θύμα δίνοντας συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση και τις πρώτες βοήθειες πού παρείχαν οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos Λιαρος Λάμπρος Ραφαηλιδη Μαρία και Φιλιππάτου Χριστίνα, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για τον νεαρό!
#lifeguardvolos #lifeguard #volos #firstaid 🚤»

Πηγή: dikaiologitika.gr

v