Μπαμπάς παθαίνει ναυτία και τελικά λιποθυμά ενώ βλέπει τη γυναίκα του να γεννά

Μπαμπάς παθαίνει ναυτία και τελικά λιποθυμά ενώ βλέπει τη γυναίκα του να γεννά

Δεν είναι πρωτόγνωρο για μια γυναίκα να ζαλίζεται ή να παθαίνει ναυτία κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στους μέλλοντες μπαμπάδες που βρίσκονται δίπλα στην ετοιμόγεννη μαμά για να της συμπαρασταθούν.

Το βίντεο ενός ζευγαριού έχει γίνει viral αφού δείχνει έναν άντρα να έχει έντονη τάση για έμετο καθώς κρατά το χέρι της γυναίκας του που γεννά, ενώ στο τέλος πέφτει λιπόθυμος σε μια καρέκλα!

Η Danielle Foord, αφού έφερε στον κόσμο το μωρό της, μοιράστηκε στο TikTok το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον άντρα της να… καταρρέει ενώ οι γκριμάτσες του είναι ξεκαρδιστικές. 

«Εδώ βλέπετε τον άντρα μου να παθαίνει ναυτία ενώ γεννάω της κόρης μας και στο τέλος να πέφτει σχεδόν λιπόθυμος σε μια καρέκλα», γράφει η Danielle. Αρκετοί έσπευσαν να κρίνουν τον μπαμπά, λέγοντας πως οι άντρες είναι πάντα υπερβολικοί και καθόλου ανθεκτικοί. Άλλοι, πάλι, τον υπερασπίστηκαν γράφοντας μηνύματα συμπόνιας και κατανόησης. 

@danielle.foord I have no words ... #ForTheLoveOfBeauty #getoverherechallenge #fyp #birth #baby #labor ♬ original sound - danielle.foord

v