10χρονος οργάνωσε πάρτι στο σπίτι του και… ξέχασε να το πει στη μαμά του!

10χρονος οργάνωσε πάρτι στο σπίτι του και… ξέχασε να το πει στη μαμά του!

Μια μαμά έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι ο 10χρονος γιος της οργάνωσε πάρτι στο σπίτι του, με καλεσμένους 31 συμμαθητές του, χωρίς να της το έχει πει.

Η Diane Campbell έμεινε άφωνη όταν μια άλλη μαμά φωτογράφισε την πρόσκληση που είχε ετοιμάσει ο γιος της και της την έστειλε σε μήνυμα. Τελικά, αποδείχθηκε πως ο 10χρονος Max είχε μοιράσει συνολικά 31 τέτοιες προσκλήσεις για το πάρτι που ετοιμαζόταν να κάνει στο σπίτι του, για να γιορτάσει το τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Ευτυχώς, χάρη στο μήνυμα που έλαβε η Diane, ειδοποιήθηκε μια εβδομάδα πριν από το υποτιθέμενο πάρτι και επικοινώνησε γρήγορα με τους γονείς για να τους ενημερώσει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.

 «Η φίλη μου μού έστειλε μήνυμα για να μου πει ότι ο γιος της ήταν ενθουσιασμένος που ήρθε στο πάρτι του Max. Της απάντησα πως δεν είχα ιδέα για ποιο πάρτι μιλούσε και τότε έμαθα τα σχέδια του γιου μου», λέει η Diane. 

Τις επόμενες μέρες, η μαμά του Max προσπάθησε να εντοπίσει τους 31 προσκεκλημένους του γιου της, να εντοπίσει τους γονείς τους και να τους ειδοποιήσει για να μην έρθουν άδικα στο… πάρτι φάντασμα!

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v