Ξόδεψε 20 ώρες για να βγάλει… 150 παιχνίδια από τα μαλλιά της κόρης της!

Ξόδεψε 20 ώρες για να βγάλει… 150 παιχνίδια από τα μαλλιά της κόρης της!

Μια μαμά από την Πενσυλβάνια έζησε πρόσφατα «τον χειρότερο εφιάλτη της», όπως λέει, όταν κλήθηκε να αφαιρέσει από τα μαλλιά της 6χρονης κόρης της… 150 μικροσκοπικές μπάλες που κολλάνε μεταξύ τους!

Τον περασμένο μήνα, η Lisa Hoelzle μοιράστηκε σε μια πλέον viral ανάρτηση στο Facebook ότι τα παιδιά της, Noah και Abigail, και οι δύο 6 ετών, έπαιζαν στο δωμάτιό τους με τις μικροσκοπικές μπάλες που μοιάζουν με Velcro και κολλάνε εύκολα μεταξύ τους.

Ο Noa, αποφάσισε να πετάξει ένα καλάθι γεμάτο από τέτοια μπαλάκια στο κεφάλι της αδερφής του για να δει αν κολλάνε. Τα παιδιά βρήκαν πολύ αστείο το αποτέλεσμα, αλλά όχι και η μαμά τους. 



«Είχε περίπου 150 από αυτά τα πράγματα κολλημένα και μπερδεμένα στα μαλλιά της. Όταν προσπαθούσα να τα αφαιρέσω από το κεφάλι της, κολλούσαν μεταξύ τους και με δυσκόλευαν ακόμα πιο πολύ. Χρησιμοποίησα λάδι και conditioner μήπως γλιστρήσουν πιο εύκολα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, μετά από πολλά δάκρυα και φωνές, κατάφερα να τις αφαιρέσω όλα τα μπαλάκια από τα μαλλιά της. Την ώρα του ύπνου, δεν την άφησα να πάει στο κρεβάτι της. Αποκοιμήθηκε στα πόδια μου, ενώ εγώ αφαιρούσα παιχνίδια από το κεφάλι της… 20 ώρες μετά, τα είχα καταφέρει!». λέει η μαμά που η εμπειρία αυτή την άφησε με... πρησμένα δάχτυλα για μέρες.

Πηγή: people.com

v