Διχάζει μπαμπάς που δένει τα 5δυμά του με λουρί για να μην τα χάσει στη βόλτα!

Διχάζει μπαμπάς που δένει τα 5δυμά του με λουρί για να μην τα χάσει στη βόλτα!

Ένας πατέρας από το Κεντάκι των ΗΠΑ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την καθημερινή του βόλτα με τα πεντάδυμα παιδιά του και δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πατέρας Jordan Driskell ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram τον περασμένο μήνα με τα παιδιά του δεμένα με ένα λουρί, καθώς έκαναν τη βόλτα τους.

Ωστόσο, πολλοί διαφώνησαν λέγοντάς του πως τα παιδιά δεν είναι σκυλιά και να τα μάθει να περπατούν σωστά κοντά του, ενώ άλλοι σημείωσαν το γεγονός πως τα παιδιά είναι 5 ετών και θα έπρεπε να γνωρίζουν πως να περπατούν στο δρόμο.

Ο ίδιος σε ένα από τα βίντεο έγραψε σε λεζάντα: «Μπείτε για λίγο στη θέση μου», θέλοντας να υπερασπιστεί αυτή του την απόφαση. Κάποιοι σημείωσαν πως τα παιδιά φαίνονται χαρούμενα και στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «κάνε ό,τι μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά σου ασφαλή».

Ο Driskell και η σύζυγός του Brianna υποστήριξαν πως είναι πολύ δύσκολο να προσέχουν τα παιδιά τους -Zoey, Dakota, Hollyn, Asher και Gavin- και συχνά τα δένουν μεταξύ τους για να κάνουν κάποιες δουλειές.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jordan Driskell (@driskell_quints_dad)

Πηγή: newsit.gr

v