Παραλίγο να χωρίσουν μετά από 20 χρόνια γάμου κι ένα παιδί επειδή... συγκατοίκησαν!

Παραλίγο να χωρίσουν μετά από 20 χρόνια γάμου κι ένα παιδί επειδή... συγκατοίκησαν!

«Δύο δεν χωράνε κάτω από την ίδια στέγη». Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ένα παντρεμένο ζευγάρι, που όταν τελικά η γυναίκα αποφάσισε να μετακομίσει με τον σύζυγό της μετά από 20 χρόνια γάμου, ήρθαν σε ρήξη.

Πιο συγκεκριμένα, η 55χρονη Claire Burke και ο 49χρονος σύζυγός της David, οι οποίοι ήταν κατά της συμβίωσης, όντας όμως παντρεμένοι και με ένα παιδί, αποφάσισαν μετά τον γάμο τους να ζήσουν σε χωριστά σπίτια, λέγοντάς πως αυτό ήταν το μυστικό τους για να κρατά τη «σπίθα» του γάμου τους αναμμένη.

Όλα πήγαιναν καλά έως ότου αποφάσισαν να αγοράσουν ένα σπίτι και να μείνουν επιτέλους όλοι μαζί, σαν μία φυσιολογική οικογένεια. Αυτό ήταν η αρχή του τέλους για το ζευγάρι, ή αλλιώς «ένα καρφί στο φέρετρο της σχέσης μας», όπως είπαν χαρακτηριστικά. 

«Όταν έμενα στο σπίτι μου, που το είχα πάντα τακτοποιημένο, αισθανόμουν ότι έκανα ό,τι ήθελα. Όταν μετακόμισα με τον σύζυγό μου, ένιωσα ότι δεν ήμουν τίποτα άλλο παρά καθαρίστρια», είπε η Claire στο Cater News. «Έβλεπα βρώμικα ρούχα δίπλα σε καθαρά, πεταγμένα πράγματα στο τραπέζι της τραπεζαρίας, οδοντόκρεμα στο νιπτήρα και τα πράγματα του γυμναστηρίου στον κήπο» είπε.



Νιώθοντας περισσότερο καθαρίστρια, παρά σύζυγος, η Claire, βαρέθηκε να μαζεύει συνεχώς τα πράγματα του άντρα της. Ωστόσο, για να σώσουν τον γάμο τους βρήκαν μία… μέση λύση: χώρισαν το σπίτι τους στη μέση.

Πλέον, κοιμούνται σε διαφορετικά υπνοδωμάτια και βλέπουν ακόμη και τηλεόραση ξεχωριστά, καθώς δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στο τι να δουν.

«Η συγκατοίκηση προκάλεσε πολλή ένταση και ανταλλάξαμε άσχημες κουβέντες σε αρκετές περιπτώσεις. Στην αρχή δημιούργησε ρήξη στη σχέση μας αλλά μετά από λίγο, αποφάσισα να δεχτώ ότι αυτός είναι α άντρας μου κι έτσι ακριβώς τον αγαπάω». 

Το ζευγάρι βρήκε έναν ανορθόδοξο τρόπο να συγκατοικεί, μαζί με τον 13χρονο γιο τους, ο οποίος όμως κρίθηκε απαραίτητος για να σωθεί ο γάμος τους. 



«Μπορούμε να έχουμε όλο τον οικογενειακό χρόνο που μας αρέσει, ειδικά τις ώρες του δείπνου, καθώς μπορούμε να καθίσουμε και να απολαύσουμε ένα γεύμα μαζί, χωρίς να τσακωνόμαστε για άλλα πρακτικά θέματα», είπε η Claire, αναφέροντας πως μαζί με τον σύζυγό τους παραμένουν ακόμα ερωτευμένοι μετά από 21 χρόνια γάμου. 

«Ο τρόπος που συμβιώνουμε μπορεί να μην είναι συμβατός, αλλά για εμάς είναι ιδανικός και ο μόνος που μπορεί να μας κρατήσει κάτω από την ίδια στέγη».

Πηγή: mirror.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v