Μωράκι 6 μηνών έπεσε από την αλλαξιέρα και έπαθε κάταγμα στο κρανίο!

Μωράκι 6 μηνών έπεσε από την αλλαξιέρα και έπαθε κάταγμα στο κρανίο!

Τα μωρά αναπτύσσονται γρήγορα και τα πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν σήμερα, δε σημαίνει πως δεν θα μπορούν να τα κάνουν και αύριο. Τρανταχτό παράδειγμα ένα κοριτσάκι 6 μηνών που μέσα σε μια στιγμή κύλησε από το τραπέζι και έπεσε με φόρα στο πάτωμα, παρόλο που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ξανακάνει κάτι παρόμοιο.

«Άλλαζα την πάνα στην 6 μηνών κόρη μου πάνω στο τραπέζι που χρησιμοποιούμε σαν αλλαξιέρα στο σπίτι της γιαγιάς. Τα μωρομάντηλα ήταν τοποθετημένα πίσω μου και την άφησα από τα μάτια μου για ένα δευτερόλεπτο για να τα πιάσω. Τότε η κόρη μου, κύλησε για πρώτη φορά με φόρα, έπεσε από τραπέζι και προσγειώθηκε στο μαρμάρινο πάτωμα του σπιτιού», ανέφερε η μητέρα του. 

Μετά την πτώση, το 6 μηνών μωράκι έκλαψε για λίγο και μετά φαινόταν καλά. Ωστόσο, η μητέρα ακολούθησε τη συμβουλή της παιδιάτρου ότι «τα παιδιά χρειάζονται ιατρική εξέταση μετά από κάθε πτώση» και πήγε το μωρό της κατευθείαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

«Στη διαδρομή προς το νοσοκομείο η μπέμπα μας έκλεινε τα μάτια της αλλά δεν την άφησα να κοιμηθεί», πρόσθεσε η μαμά της και συνέχισε: «Μόλις φτάσαμε, παρακολούθησαν την μικρή μου για περίπου 2 ώρες μέχρι που ανακάλυψαν πως είχε ένα κάταγμα 5 εκατοστών στο κρανίο, αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε αιμορραγία ή εμφανής εγκεφαλική βλάβη».



Το κοριτσάκι θα γίνει καλά ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για μελλοντικά προβλήματα υγείας εξαιτίας του κατάγματος. Η μητέρα της, όμως, θέλησε να μοιραστεί την ιστορία τους για να ενημερώσει όλους τους γονείς να μην εφησυχάζουν έπειτα από μια πτώση του μωρού τους:

«Εάν το παιδί σας έχει πέσει από μεγάλο ύψος, χρειάζεται άμεση ιατρική φροντίδα ακόμα κι αν δεν υπάρχουν εμφανή συμπτώματα», είπε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v