5χρονη κλαίει με μαύρο δάκρυ γιατί δεν θέλει να μεγαλώσει και να... πλένει πιάτα!

5χρονη κλαίει με μαύρο δάκρυ γιατί δεν θέλει να μεγαλώσει και να... πλένει πιάτα!

Όλους μας πιάνει πού και πού… απελπισία όταν προσγειωνόμαστε στην πραγματικότητα και συνειδητοποιούμε ότι η ζωή δεν είναι πάντα ονειρική. Μία 5χρονη, όμως, δεν πήρε και τόσο καλά τα νέα της ενηλικίωσης, αφού συνειδητοποίησε ότι όταν μεγαλώσει δεν θα γίνει πριγκίπισσα όπως ονειρευόταν αλλά θα κάνει βαρετά πράγματα όπως να ψωνίζει στο σουπερμάρκετ και να πλένει τα πιάτα.

Η μικρή Órla McEvity παρακολουθούσε τη μαμά της,Catherine Stafford-Grimley, να καθαρίζει το σπίτι και αποφάσισε να κάνει μερικές ερωτήσεις για τις υποχρεώσεις των «μεγάλων». Η 25χρονη μητέρα της, παραδέχτηκε πως οι ενήλικες πρέπει να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού και πως όταν θα μεγαλώσει κι εκείνη, θα έχει αντίστοιχες υποχρεώσεις. 

Η Órla, όμως, δεν ήταν έτοιμη για μια τέτοια απάντηση. Το βίντεο που ανέβασε η μητέρα της στο Tik Tok δείχνει το μικρό κοριτσάκι να καταρρακώνεται και να κλαίει με μαύρο δάκρυ για την αλήθεια που της αποκαλύφθηκε! 

Βαθιά μέσα της, όπως ανέφερε η μητέρα της, πίστευε ότι μεγαλώνοντας θα γινόταν πριγκίπισσα και δεν χρειαζόταν να κάνει δουλειές του σπιτιού κι όταν έμαθε την σκληρή αλήθεια, έψαχνε να βρει τρόπο για να μην μεγαλώσει. 

«Σιχαίνεται τις δουλειές», λέει γελώντας η Catherine. «Θυμάμαι τις προάλλες που της ζήτησα να τακτοποιήσει το δωμάτιο της, σχεδόν έπεσε σε κατάθλιψη! Τα ίδια και τώρα. Τελικά την καθησύχασα και της εξήγησα πως όταν μεγαλώνεις, κάνεις και πολλά διασκεδαστικά πράγματα».

Πηγή: metro.co.uk

v