2χρονος με... καλλιτεχνικές ανησυχίες αποφάσισε να βάψει το σπίτι κόκκινο!

2χρονος με... καλλιτεχνικές ανησυχίες αποφάσισε να βάψει το σπίτι κόκκινο!

Όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι και πολύ καλή ιδέα να αφήνουμε τα νηπιάκια μας χωρίς επίβλεψη αφού όσα δεν φέρνει η ώρα, τα φέρνει… η στιγμή!

Την ίδια συμβουλή μας δίνει και η Indy Clinton, η μαμά ενός 2χρονου αγοριού, μέσα από ένα βίντεο στο TikTok. Για την ακρίβεια, η Indy μας παρουσιάζει τον μικρό της γιο που έχει βάψει με κόκκινη μπογιά μια λευκή πόρτα, το ξύλινο πάτωμα του σαλονιού και ένα μπαούλο (που χρησιμοποιούν ως τραπέζι σαλονιού), ενώ πρόλαβε στο τσακ την «διακόσμηση» του μπεζ καναπέ τους. 

Ο αξιολάτρευτος μικρός, κάνει ήσυχα ήσυχα τη… δουλειά του, όταν η Indy κατευθύνεται από την κουζίνα στο σαλόνι και τον πιάνει στα πράσα. Ωστόσο, αν και παραδέχεται ότι έπαθε σοκ, η αντίδρασή της ήταν ήρεμη και υποδειγματική. 

«Συμβουλή: μην βουρτσίζεις τα δόντια σου ενώ συζητάς με τον άντρα σου και βγάζεις selfie ενώ το παιδί σου είναι μόνο του σε άλλο δωμάτιο. Δεν παίζει ήσυχα και αθώα όπως νομίζεις. Μάθε από το δικό μου λάθος» γράφει η σοκαρισμένη μητέρα στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο έχουν δει μέχρι στιγμής 5,4 εκατομμύρια άνθρωποι και έχουν σχολιάσει πάνω από 6.000.

@indyclinton

no words

♬ original sound - indyclinton

Πηγή: honey.nine.com.au

v