Γέννησε το μωράκι της μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν φτάσει στο μαιευτήριο

Γέννησε το μωράκι της μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν φτάσει στο μαιευτήριο

Ο Magnus Diem Myles πριν γεμίσει χαρά τους γονείς του με την γέννησή του, αποφάσισε πρώτα να τους... κοψοχολιάσει! Ο υγιέστατος μικρούλης ήρθε στον κόσμο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του, κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι το μαιευτήριο. Μάλιστα, όπως είπε η μητέρα του «όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, τον κρατούσα ήδη στην αγκαλιά μου».

Το μαιευτήριο βρισκόταν 20 λεπτά μακριά από το σπίτι της Amanda και του Giovanni Myles. Τη μέρα όμως που γεννήθηκε ο γιος τους είχε τόση κίνηση στον δρόμο που η διαδρομή κράτησε πολύ περισσότερο. Ο μικρός Magnus ωστόσο, δεν είχε καμία διάθεση να περιμένει να φτάσουν στον προορισμό τους.

«Θυμάμαι τον άντρα μου να μου λέει ότι σε 5 λεπτά φτάνουμε και να του λέω ''όχι, γεννάω τώρα''. Μια κραυγή χρειάστηκε και το μωρό γεννήθηκε, ενώ ο Giovanni οδηγούσε. Έτριψα αμέσως την πλάτη του Magnus για να ακούσω το κλάμα του και να βεβαιωθώ ότι είναι καλά. Μόλις κλαψούρισε, ηρέμησα. Και όταν κοίταξα έξω απ' το παράθυρο, είδα ότι είχαμε φτάσει στο νοσοκομείο», είπε η Amanda.

Ο πατέρας του Μagnus δήλωσε χαρακτηριστικά «Όλοι μου είπαν ότι έκανα καλή δουλειά... Αλλά, δεν έκανα τίποτα. Εγώ οδηγούσα και η γυναίκα μου γεννούσε!».

Πηγή: live5news.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v