18χρονη ναυαγοσώστρια ξεγέννησε μαμά σε πισίνα: «δεν δίστασα, χρειαζόταν βοήθεια»

18χρονη ναυαγοσώστρια ξεγέννησε μαμά σε πισίνα: «δεν δίστασα, χρειαζόταν βοήθεια»

Η Tessa Rider, μητέρα 3 παιδιών, ήταν έγκυος στο 4ο ενώ παραθέριζε με την οικογένειά της στον τόπο καταγωγής της. Οι γιατροί της είχαν δώσει ως πιθανή ημερομηνία τοκετού την 24η Ιουλίου, αλλά το αγοράκι που περίμενε δεν είχε έρθει ακόμα.

Αν και είχαν περάσει λίγες μέρες από την ημερομηνία τοκετού και είχε ήδη βιώσει κάποιες ήπιες συσπάσεις, δεν ένιωθε ότι υπήρχαν «καθαρά» σημάδια ότι το μωρό της θα ερχόταν τόσο σύντομα. Ωστόσο, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα και κολυμπούσε, κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα να γεννήσει. 

Το μωρό, μάλιστα, ήταν τόσο βιαστικό που η γυναίκα δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο. Βγήκε από το νερό και με τη βοήθεια μιας 18χρονης ναυαγοσώστριας και του συζύγου της, γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι. 

Όσο για την 18χρονη ναυαγοσώστρια, παρότι είχε εκπαιδευτεί στο πώς να αντιδρά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτό που συνέβη αλλά ευτυχώς ανταπεξήλθε μια χαρά. 

«Έμεινα ήρεμη και δεν τρόμαξα, γιατί αυτό πρέπει να κάνεις σε αυτή τη δουλειά», είπε. «Δεν είχα περιθώριο να διστάσω ή να περιμένω να έρθει κάποιος άλλος για βοήθεια. Είμαι πολύ χαρούμενη που το μωρό είναι καλά και που βοήθησα την οικογένεια να αποκτήσει το τέταρτο παιδί της», πρόσθεσε. 

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v