«Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος μέχρι που γέννησα ξαφνικά στο πάτωμα του σαλονιού!»

«Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος μέχρι που γέννησα ξαφνικά στο πάτωμα του σαλονιού!»

Μια 15χρονη κοπέλα, που δεν παρουσίαζε κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης και είχε κανονικά περίοδο, έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε πως ήταν έτοιμη να γεννήσει στο πάτωμα του σαλονιού της. Μάλιστα, ο απρόοπτος τοκετός ήρθε την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στο σχολείο!

Η Alexis μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok με ένα βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 2,3 εκατομμύρια προβολές στο οποίο εξηγούσε ότι βίωσε μια κρυπτική εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με την ανάρτησή της, η κοπέλα είχε κάποιες υποψίες λίγους μήνες πριν τον τοκετό επειδή είχε καούρες - ένα σύμπτωμα που είχε και η μητέρα της όταν ήταν έγκυος. Ωστόσο, το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό και οι υποψίες της εξαφανίστηκαν. 

Τον προηγούμενο βράδυ πριν τον τοκετό, είχε έντονους πόνους στην πλάτη και δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί. Στις 6 το πρωί ξύπνησε τους γονείς της αλλά εκείνοι νόμιζαν πως οι πόνοι ήταν πρόφαση για να γλιτώσει το σχολείο! Αφού ντύθηκε, και λίγο πριν ξεκινήσει την καθημερινή της διαδρομή προς το λύκειο, ένιωσε πρώτα έναν έντονο πόνο χαμηλά στην κοιλιά κι έπειτα κάτι να την πιέζει. 

«Φώναξα την μαμά μου και της είπα: “νομίζω ότι γεννάω”. Εκείνη δεν πίστευε στ’ αυτιά της! Ήρθε κοντά μου, κοίταξε κάτω από τη φούστα μου και πράγματι είδε το κεφαλάκι του μωρού». Η κοπέλα γέννησε στο πάτωμα του σαλονιού με τη βοήθεια της μητέρας της και, ευτυχώς, όλα πήγαν καλά!

Η 19χρονη πια Alexis είναι μια ευτυχισμένη μαμά που, παρά τον ξαφνικό τοκετό, προσαρμόστηκε στις ανάγκες του μωρού της και το μεγαλώνει με τη βοήθεια των γονιών της.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v