Πήγαινε για το 2ο και τελικά γέννησε 3δυμα: «ήταν η ομορφότερη έκπληξη της ζωής μου»

Πήγαινε για το 2ο και τελικά γέννησε 3δυμα: «ήταν η ομορφότερη έκπληξη της ζωής μου»

Η Silje Andersen-Cooke και ο σύζυγός της, ήθελαν να χαρίσουν στον γιο τους ένα αδερφάκι αλλά η δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν. Στον υπέρηχο, την περίμενε μια έκπληξη που, όπως ανέφερε, ήταν η ομορφότερη της ζωής της!

«Ο γυναικολόγος μου μου αποκάλυψε πως δεν περιμένω ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία μωράκια τα οποία, μερικούς μήνες μετά, με έκαναν την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή μαμά. «Στην αρχή αγχώθηκα και άρχισα να βομβαρδίζω τη μαία με ερωτήσεις για να μην κινδυνέψουν τα έμβρυα», ανέφερε και πρόσθεσε: 

«Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη. Είχα περισσότερους πόνους από την πρώτη φορά, ενώ αγωνιούσα διαρκώς για το αν θα επιβιώσουν τα μωρά μου. Στην 30η εβδομάδα σταμάτησα τη δουλειά και έμεινα ξαπλωμένη για 4 εβδομάδες, μέχρι τον προγραμματισμένο τοκετό».

Τελικά, τα τρία αδερφάκια ήρθαν στον κόσμο με καισαρική. «Τα 3δυμάκια μας γεννήθηκαν με διαφορά δύο λεπτών το ένα από το άλλο. Πρώτα η Ada που ζύγιζε 1,8 κιλά, μετά ο Teddy Που ήταν 2,1 κιλά και τελευταίος ο Erik που γεννήθηκε 2,3 κιλά.

Τις πρώτες μέρες έμειναν σε θερμοκοιτίδα, ενώ η μικρή μας χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και επιτέλους είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι. Μπορεί να ήταν μια δύσκολη περιπέτεια, αλλά άξιζε κάθε στιγμή! Τα νέα μέλη της οικογένειάς μας συμπλήρωσαν την ευτυχία μας».

Πηγή: honey.nine.com.au

v