Μπαμπάς παγίδευσε 47χρονο που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στην 12χρονη κόρη του

Μπαμπάς παγίδευσε 47χρονο που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στην 12χρονη κόρη του

Ένας 50χρονος πατέρας από την Πάτρα κατάφερε να παγιδεύσει και να βοηθήσει στη σύλληψη ενός 47χρονου που έστελνε μέσω instagram μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στην κόρη του.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα μηνύματα, οι διαθέσεις του δράστη ήταν ακόμη πιο επιθετικές, αφού έκλεισε ραντεβού με το κορίτσι σε πλατεία των Ζαρουχλέικων, χωρίς όμως να υπολογίσει πως θα έπεφτε σε παγίδα, αφού μαζί με την 12χρονη στο σημείο βρισκόταν και ο πατέρας της.

Αποτέλεσμα ήταν ο 50χρονος να παρέμβει άμεσα και να εγκλωβίσει τον δράστη, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν.

Ο πατέρας αντιλήφθηκε ευτυχώς έγκαιρα πως η κόρη του λάμβανε στο κινητό αισχρά μηνύματα από τον 47χρονο και προχώρησε άμεσα σε ενέργειες με σκοπό να τον βρει και να τον παραδώσει στις Αρχές.

Άρχισε λοιπόν ο ίδιος (ο πατέρας) να συνομιλεί από τον λογαριασμό της κόρης του με τον 47χρονο προκειμένου να του κλείσει ραντεβού για λογαριασμό της. 

Πράγματι, το ραντεβού κλείστηκε το απόγευμα της Κυριακής σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων και εκεί πήγε μαζί με την κόρη του. Άφησε τον 47χρονο να την πλησιάσει και μόλις αυτό έγινε τότε εμφανίστηκε τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Πηγή: tempo24.news

v