Γέννησε σε πάρκινγκ παντοπωλείου και έκανε την υπάλληλο που τη βοήθησε νονά!

Γέννησε σε πάρκινγκ παντοπωλείου και έκανε την υπάλληλο που τη βοήθησε νονά!

Η Karin Warren από το Όρεγκον εργάζεται στη γνωστή αλυσίδα παντοπωλείων «7-Eleven» εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλο που έχουν δει πολλά τα μάτια της και έχει χρειαστεί να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις, ποτέ της δεν φανταζόταν ότι θα εκτελούσε χρέη... μαίας!

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 6ης Σεπτεμβρίου, όταν η Warren άκουσε τις φωνές ενός άνδρα και τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας στο πάρκινγκ έξω από το κατάστημα. Όταν βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει, συνειδητοποίησε ότι το ζευγάρι χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια, καθώς η κοπέλα ήταν ετοιμόγεννη.

«Ο άντρας φώναζε ότι η γυναίκα του γεννάει και ότι πρέπει να καλέσω οπωσδήποτε ασθενοφόρο. Ήταν φοβισμένος και νευρικός. Δεν ήξερε τι να κάνει, οπότε του είπα να μου φέρει από το μαγαζί πετσέτες και ψαλίδια. Στο μεταξύ είχα καλέσει βοήθεια», είπε η Warren, η οποία βρισκόταν δίπλα στην ετοιμόγεννη, ενθαρρύνοντάς την συνεχώς και βοηθώντας την.

Το μωράκι ωστόσο αποδείχτηκε... βιαστικό και δεν περίμενε το ασθενοφόρο. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Warren: «Ήταν απίστευτο. Έσπρωξε δυο φορές και το μωρό γεννήθηκε».

Η γυναίκα θέλοντας να την ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθειά της, την έκανε νονά και από τότε είναι πολύ καλές φίλες οι δυο τους.

Πηγή: wlox.com

v