Γιαγιά... ετών 40: «ο εγγονός μου με έκανε πανευτυχή»

Γιαγιά... ετών 40: «ο εγγονός μου με έκανε πανευτυχή»

Η Marie Buchan από το Μπέρμιγχαμ έγινε γιαγιά σε ηλικία 40 ετών, όταν η 22χρονη κόρη της γέννησε τον εγγονό της Jayden πριν από λίγες εβδομάδες. Η νεαρή γιαγιά δηλώνει πανευτυχής που η οικογένειά της μεγάλωσε και απολαμβάνει τον νέο της ρόλο.

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 40 ετών, η Marie είναι μητέρα 8 παιδιών με το μικρότερο να είναι 10 ετών. Η καθημερινότητά της δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς τα μεγαλώνει μόνη της και η οικονομική της κατάσταση δεν είναι καλή. Παρόλα αυτά, όμως, δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία της.

Πρόσφατα, απέκτησε το πρώτο της εγγονάκι από τη μεγαλύτερη κόρη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας: «Είναι υπέροχο το να είσαι γιαγιά και χαίρομαι απίστευτα που η οικογένειά μας μεγάλωσε. Ο  Jayden είναι μόλις 5 εβδομάδων και είναι απλά υπέροχος», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που έγινε γιαγιά σε τόσο μικρή ηλικία, η 40χρονη απάντησε «Αισθάνομαι μεγάλη, αλλά νιώθω τόση ευτυχία που δεν με πειράζει καθόλου. Απλώς συνειδητοποιώ πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια».

Πηγή: birminghammail.co.uk

v