Δέσποινα Βανδή: «ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός»

Δέσποινα Βανδή: «ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός»

Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καινούργιου, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η τραγουδίστρια μίλησε εκτενώς και για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τονίζοντας πως η ζωή της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην αγάπη.

«Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός» είπε στην πρωινή εκπομπή του Alpha η γνωστή τραγουδίστρια επιμένοντας ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω» είπε.

Κατά την ίδια, «ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα. 

«Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που με έπιασε από το χέρι και μου είπε “τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”. Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα.  Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ναι, αυτό μου αξίζει να το ζήσω (...) Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την ακούσια υπερπροβολή από το κυνήγι επαγγελματιών και ερασιτεχνών «παπαράτσι». «Με τον Βασίλη μας τραβούσαν φωτογραφίες με κινητά και τις πουλούσαν. Αυτό είναι λίγο αγριευτικό».

Όσο για τα σενάρια νέου γάμου σχολίασε πως ένας δεύτερος γάμος «δεν έχει καμία σημασία». 

«Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Μπορεί να ζούσα την αγωνία του γάμου όταν ήμουν μικρότερη. Ήμουν μεγαλωμένη μέσα σε όλο αυτό το πράγμα. Δεν έχει καμία αξία, ο γάμος είναι μια σύμβαση, μια συμφωνία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους».

Την ευτυχία «δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δυο άνθρωποι μαζί. Να σέβεσαι τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι. Στον Βασίλη θα αφιερώσω το “Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα».

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο θέατρο. «Επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει».

Πηγή: lifo.gr

v