Μπαμπάς μεγαλώνει μόνος του τον γιο του και κάνει τη ζωή τους σκίτσα

Μπαμπάς μεγαλώνει μόνος του τον γιο του και κάνει τη ζωή τους σκίτσα

Ο εικονογράφος Blue Lan Shengjie που πρόσφατα έγινε μπαμπάς, βρήκε νέα έμπνευση για τη δουλειά του.

Από τότε που γεννήθηκε ο γιος του, ξεκίνησε μια νέα σειρά εικονογράφησης για το πώς είναι η καθημερινότητα ενός ελεύθερου μπαμπά που μεγαλώνει μόνος το παιδί του. Τόσο στη σελίδα του στο Facebook όσο και στον ιστότοπό του, μοιράζεται τις εμπειρίες, τις προκλήσεις και τις ευλογίες που έρχονται με την πατρότητα.

Του διαβάζεις βιβλία και του δίνεις το καλό παράδειγμαΦτιάχνετε μαζί το γάλα τουΚοιτάζοντάς τον να παίζει με το διακόπτη της λάμπας και να ανακαλύπτει τον κόσμοΘέλει πάντα να τον έχει αγκαλιά ο μπαμπάς τουΦτιάχνουμε κάστρο από χαρτόκουτα για να παίζουμε!Τραβάμε φωτογραφίες για να μην ξεχάσουμε τίποτα όταν μεγαλώνειΜαθαίνοντας να ζωγραφίζει (στους τοίχους...)

Όταν δεν θέλει να μοιράζεται τα παιχνίδια του...Ο μικρός μαθαίνει να περπατάει και ο μπαμπάς γίνεται το... σκαλοπάτι του!Κούρεμα από την αγαπημένη του γιαγιάΆραγε του κάνουν τα μεταχειρισμένα ρούχα που μας έδωσαν;Ώρα για αλλαγή πάνας!Η βραδινή θέα από το αυτοκίνητο Μπαμπάς και γιος κοιμούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια του γιου του

Πηγή: brightside.me

v