Ξέχασαν 2χρονο έξω από παιδικό σταθμό - περιπλανιόταν μόνο του στον δρόμο

Ξέχασαν 2χρονο έξω από παιδικό σταθμό - περιπλανιόταν μόνο του στον δρόμο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε παιδικό σταθμό στα Άνω Πατήσια, καθώς οι αρμόδιοι του σχολείου ξέχασαν ένα 2χρονο παιδάκι έξω από τον σταθμό. Οι γονείς του παιδιού νόμιζαν ότι είναι ασφαλές μαζί με τους δασκάλους του, ενώ εκείνο περιπλανιόταν ολομόναχο στον δρόμο.

Σύμφωνα με ανάρτησή του πατέρα του στη σελίδα του συγκεκριμένου σταθμού στη Google,  καταγγέλλει επώνυμα την αμέλεια του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο έστελνε τον γιο του.

Όπως υποστηρίζει κλήθηκε από την αστυνομία να πάει στο τμήμα και να καταθέσει, καθώς ο μόλις δύο ετών γιος του, βρέθηκε να περιπλανάται στον δρόμο από διερχόμενη κυρία, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 2χρονος γιος του βρέθηκε από διερχόμενη κυρία να περιπλανιέται ασυνόδευτος έξω από τον σταθμό στο απέναντι πεζοδρόμιο αρκετά μέτρα πιο πάνω, πρωινή ώρα κατά την οποία φυλασσόταν στον εν λόγω σταθμό.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας, η κυρία στη συνέχεια εντόπισε τον σταθμό και τους παρέδωσε το παιδί ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και στη συνέχεια μας ενημέρωσε για το συμβάν. Μαζί με τη σύζυγό του κινήθηκαν άμεσα νομικά κατά του ιδιωτικού σχολείου.

Πηγή: reader.gr

v