Έμαθε ότι είναι έγκυος 48 ώρες πριν γεννήσει: «ήταν το καλύτερο δώρο!»

Έμαθε ότι είναι έγκυος 48 ώρες πριν γεννήσει: «ήταν το καλύτερο δώρο!»

Ένα ζευγάρι από τη Νεμπράσκα έμεινε έκπληκτο αλλά και ενθουσιασμένο όταν ανακάλυψε πως θα αποκτήσει παιδί, αφού το έμαθαν λίγες ώρες πριν από τον τοκετό!

Η 23χρονη δασκάλα Peyton Stover γέννησε 48 ώρες αφότου ανακάλυψε από τους γιατρούς ότι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, σύμφωνα με τοπικό ρεπορτάζ.

Η Peyton αγνοούσε ότι ήταν έγκυος και νόμιζε πως η κούραση που ένιωθε το προηγούμενο διάστημα προερχόταν από το άγχος της δουλειάς. Όταν, όμως, πρήστηκαν τα πόδια της, επισκέφθηκε τον γιατρό και ανακάλυψε πως είναι έγκυος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί κινήθηκαν πολύ γρήγορα για να σώσουν τη ζωή της και να ξεγεννήσουν το μωρό επειδή τα νεφρά και το συκώτι της δεν λειτουργούσαν σωστά. «Είπαν ότι πρέπει να μπει στο νοσοκομείο και το ίδιο βράδυ αποκτήσαμε το μωρό μας», είπε στο KETV ο φίλος της, Travis Koesters.

 «Είχα σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση που είναι πολύ επικίνδυνο. Αν δεν είχα έρθει στο νοσοκομείο, πιθανόν να μην κατάφερνα να ζήσω μέχρι το Σαββατοκύριακο…», ανέφερε η νέα μαμά. 

Η 23χρονη γέννησε πρόωρα με επείγουσα καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Kash, ο οποίος ζύγιζε 4 κιλά. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η δασκάλα αντιμετώπισε προεκλαμψία, η οποία είναι μια επιπλοκή της εγκυμοσύνης που οδηγεί σε υψηλή αρτηριακή πίεση.

Το ζευγάρι, που είπε ότι ήθελε να αποκτήσει παιδιά, είναι ενθουσιασμένο με το αναπάντεχο δώρο που τους έκανε η ζωή και χαίρονται κάθε στιγμή με το μωράκι τους.

Πηγή: nypost.com

v