«Άφησα την 12χρονη κόρη μου να βάλει σκουλαρίκι στη μύτη επειδή… το ήθελε πολύ!»

«Άφησα την 12χρονη κόρη μου να βάλει σκουλαρίκι στη μύτη επειδή… το ήθελε πολύ!»

Μια μαμά πυροδότησε αντιδράσεις στο διαδίκτυο με το δώρο γενεθλίων που έκανε στην 12χρονη κόρη της.

Συγκεκριμένα, η Sharla ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok που δείχνει την κόρη της να κάνει τρύπα στη μύτη, εξηγώντας πως είναι το δώρο της για τα 12α γενέθλιά της. Στη συνέχεια, μάλιστα, μαμά και κόρη πόζαραν δίπλα δίπλα δείχνοντας και οι δύο τα σκουλαρίκια που φορούν στη μύτη. 

Το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με αρκετούς γονείς να αναρωτιούνται γιατί επέτρεψε κάτι τέτοιο στην μόλις 12 ετών κόρη της, ενώ άλλοι ήθελαν να μάθουν την αντίδραση των δασκάλων και των συμμαθητών της. 

Η Sharla, που δεν περίμενε να δεχθεί μαζική επίθεση από τους ακολούθους της, εξήγησε  πως υπέκυψε στην επιθυμία της κόρης της επειδή ήθελε να της κάνει το χατίρι. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως είναι η μόνη υπεύθυνη για το παιδί της και, εφόσον δεν παραβίασε κάποιον νόμο, δεν δίνει σημασία στα κακόβουλα σχόλια. 

«Για να είμαι ειλικρινής, αδιαφορώ για τα σχόλια που δέχτηκα. Εγώ είμαι η μητέρα της, όχι εκείνοι… Ήθελα να κάνω στην κόρη μου ένα όμορφο δώρο, που μου το ζητάει καιρό, και δεν νιώθω ότι έκανα κάτι κακό. Εξάλλου, κι έκανα τρύπα στην κοιλιά μου στα 13», είπε χαρακτηριστικά.

@sharla105 happy 12th birthday to my daughter ❤️ #12thbirthdaygirl #nosepeircings #birthdaygirl #triggerwarning #needles #fypシ ♬ original sound - sharla105

Πηγή: thesun.co.uk

v