16χρονη παίκτρια του βόλεϊ σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο και έκανε το... καλύτερο σερβίς!

16χρονη παίκτρια του βόλεϊ σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο και έκανε το... καλύτερο σερβίς!

Το βίντεο με την Zoe, μια 16χρονη αθλήτρια βόλεϊ που κατάφερε το... ακατόρθωτο, έχε4ι γίνει viral και όχι άδικα! Πριν από 1,5 χρόνο το νεαρό κορίτσι είχε ένα ατύχημα στο οποίο εκτοξεύτηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται αναπηρικό αμαξίδιο.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2021, η μαθήτρια του γυμνασίου Thompson Valley Zoe Rollins τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που είχε με ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας σε αυτοκινητόδρομο της Αμερικής. 

Η δεκαεξάχρονη όμως Zoe Rollins πέρασε μήνες στο νοσοκομείο και σε ένα κέντρο αποκατάστασης για να μπορέσει να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Την περασμένη Τρίτη, η 16χρονη παίκτρια του βόλεϊ επέστρεψε ξανά σε αγώνα του σχολείου της με έναν γονέα να τη βοηθά να κρατήσει την ισορροπία της.

Η Zoe Rollins μπόρεσε να σερβίρει με επιτυχία μια μπάλα πάνω από το φιλέ και οπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω το πλήθος τρελάθηκε.

Αυτό είναι το πρώτο της σερβίς μετά το ατύχημα και η αντίδραση του κοινού και των συμπαικτριών της είναι πραγματικά συγκλονιστική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CHSAA (@chsaa)

Πηγή: tvfreaks.gr

v