Μαμά με 2 μήτρες γέννησε διδυμάκια με... διαφορετικό χρώμα δέρματος!

Μαμά με 2 μήτρες γέννησε διδυμάκια με... διαφορετικό χρώμα δέρματος!

Όταν οι γιατροί είπαν στη Jade Buckingham ότι έχει δύο μήτρες, φοβήθηκε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει μαμά.

Μετά από τέσσερις αποβολές, όμως, κατάφερε να μείνει έγκυος και μάλιστα σε διδυμάκια. Η αγωνία της μέχρι να τα κρατήσει στην αγκαλιά της γερά και υγιή, ήταν μεγάλη. 

Με τη βοήθεια των γιατρών και του συζύγου της πήγαν όλα καλά με την εγκυμοσύνη, αλλά η μεγάλη έκπληξη την περίμενε στον τοκετό. Η 25χρονη γυναίκα γέννησε τον γιο και την κόρη της πρόωρα στις 35 εβδομάδες αλλά δεν είχε φανταστεί ποτέ πως θα έχουν τελείως διαφορετικό χρώμα δέρματος!

Ο Lanaé και η Lavell, που πλέον είναι 4 ετών, σχηματίστηκαν από διαφορετικά ωάρια και μεγάλωσαν με τους δικούς τους ομφάλιους λώρους και σάκους.  «Ο Lanaé βγήκε με τα πόδια και η Lavell με το κεφάλι. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι θα ήταν η "μέρα με την νύχτα" μεταξύ τους, όχι μόνο στο χρώμα δέρματος αλλά και στην προσωπικότητα», εξηγεί ο Jade.



Τα διδυμάκια, αν και διαφέρουν μεταξύ τους, είναι αχώριστα και η μαμά τους νιώθει ευγνώμων που τα έχει στη ζωή της. «Οι πιθανότητες να μείνω έγκυος ήταν λίγες και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αποκτούσα δύο τόσο υπέροχα και ξεχωριστά παιδιά!», ανέφερε συγκινημένη. 

Πηγή: mirror.co.uk

v