Άφησε τη δουλειά της για να κάνει παρέα στον χήρο παππού της που νιώθει μοναξιά!

Άφησε τη δουλειά της για να κάνει παρέα στον χήρο παππού της που νιώθει μοναξιά!

Μια 25χρονη κοπέλα από την Κίνα κατάφερε να συγκινήσει όλο το διαδίκτυο, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να περάσει χρόνο με τον χήρο παππού της, ο οποίος υπέφερε από μοναξιά.

Η Wan Minghui μη μπορώντας άλλο να βλέπει τον λατρεμένο της παππού να μαραζώνει, τον παρακίνησε να εκπληρώσει όλα του τα όνειρα και τα απωθημένα, λέγοντάς του ότι θα είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της είχε ανακαλύψει κάποια στιγμή ορισμένες επιστολές που είχε γράψει ο παππούς της στην γιαγιά της και διαπίστωσε ότι το ζευγάρι είχε μετανιώσει για πολλά πράγματα που δεν πρόλαβε να κάνει. Έτσι, αποφάσισε να δώσει στον παππού της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Τα σύντομα βίντεο που αναρτήθηκαν στο Douyin - την κινεζική εκδοχή του TikTok - τα οποία έχουν γίνει πλέον viral, δείχνουν παππού και εγγονή να πηγαίνουν ταξίδια, να κάνουν πικνίκ μέχρι και να τραγουδάνε καραόκε!

Σε κάθε τους έξοδο ή εκδρομή, ο γλυκύτατος παππούς κουβαλάει μαζί του τη φωτογραφία της συζύγου του, την οποία έχασε πριν από έξι χρόνια.

«Ο παππούς μου είναι 84 χρονών και άρχισε ξανά να χαμογελάει. Ήταν δίπλα μου καθώς μεγάλωνα και θα είμαι δίπλα του καθώς γερνάει. Δεν μετανιώνω για τίποτα», δήλωσε η Wan.

Πηγή: chinadaily.com.cn

v