Bρέθηκε σώο 6χρονο αγοράκι με αυτισμό που το είχαν απαγάγει!

Bρέθηκε σώο 6χρονο αγοράκι με αυτισμό που το είχαν απαγάγει!

Ένα 6χρονο αγοράκι βρέθηκε δύο μήνες μετά την απαγωγή του από τον πατέρα του και τη γιαγιά του και επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας του σώο και ασφαλές.

Οι κάμερες του CBS4 κατέγραψαν τη στιγμή που ένας αστυνομικός επέστρεψε τον μικρό Jorge Morales στην μητέρα του στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι. Όταν το αγοράκι την είδε, έτρεξε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

«Είμαι τόσο χαρούμενη γιατί ο γιος μου είναι καλά, φοβόμουν τα χειρότερα», δήλωσε η μητέρα του, η οποία έζησε έναν εφιάλτη μέχρι να δει ξανά το παιδί της.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην σύζυγός της μαζί με τη βοήθεια της μητέρας του είχαν αρπάξει το παιδί και είχαν διαφύγει στον Καναδά. Παρόλο που καταζητούνταν από την αστυνομία, τα ίχνη τους είχαν χαθεί. 

Πριν από λίγες μέρες, όμως, κάποιος αναγνώρισε το παιδί από τη φωτογραφία του Μissing Alert και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο πατέρας του και η γιαγιά του συνελήφθησαν και ο 6χρονος γύρισε στο σπίτι του.

Λόγω του αυτισμού ο Jorge δεν έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς τι είχε συμβεί τους τελευταίους δυο μήνες, αλλά είναι πανευτυχής που είναι πάλι μαζί με τη μαμά του.

Πηγή: local10.com 

v