Βρέθηκε 3χρονη που είχε εξαφανιστεί - πέρασε μια ολόκληρη νύχτα μόνη της στο δάσος

Βρέθηκε 3χρονη που είχε εξαφανιστεί - πέρασε μια ολόκληρη νύχτα μόνη της στο δάσος

Οι αρχές στη Νότια Καρολίνα δήλωσαν ότι ένα 3χρονο κορίτσι επέστρεψε στην οικογένειά του μετά από 16 ώρες που την έψαχναν μέσα στο δάσος!

Οι τοπικές Αρχές έλαβαν πρώτη φορά ειδοποίηση για την αγνοούμενη Ruby Heider την Παρασκευή. Οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε στις 7.30 το απόγευμα ενώ έκαναν κάμπινγκ, κι έκτοτε δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. 

Από εκείνη την ώρα, αστυνομικοί, κατασκηνωτές και διάφοροι εθελοντές «χτένισαν» ολόκληρη την περιοχή αλλά δεν βρήκαν κανένα ίχνος του 3χρονου κοριτσιού. 

«Βγήκαμε έξω με φακούς και αρχίσαμε να φωνάζουμε το όνομά της. Μπήκαμε σε όλες τις σκηνές των κατασκηνωτών και χτυπήσαμε όλες τις πόρτες των σπιτιών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή αλλά χωρίς καμία τύχη», ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας. 

Τελικά, το παιδί γύρισε μόνο του το πρωί του Σαββάτου στις 11 ακριβώς. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, βρισκόταν 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το κάμπινγκ αλλά επειδή δεν έβρισκε τον δρόμο το βράδυ, κοιμήθηκε στο δάσος και ξεκίνησε πάλι μόλις ξημέρωσε.

Πηγή: fox2detroit.com

v