Νηπιάκι έπαθε σοβαρό έγκαυμα στο χέρι - ακούμπησε το μάτι της κουζίνας

Νηπιάκι έπαθε σοβαρό έγκαυμα στο χέρι - ακούμπησε το μάτι της κουζίνας

Μια μαμά από την Αυστραλία θέλησε να προειδοποιήσει όλους τους γονείς για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα μικρά παιδιά στην κουζίνα, μέσα από μια δική της εμπειρία.

Ένα συνηθισμένο πρωινό Σαββάτου μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη της όταν ο γιος της Kove, που τη βοηθούσε να ετοιμάσει το πρωινό ανεβασμένος σε ένα ξύλινο σκαμπό για παιδιά, οδηγήθηκε απρόσμενα στο νοσοκομείο με σοβαρό έγκαυμα. 

«Σήκωσα την κατσαρόλα από τη φωτιά και ο Kove ακούμπησε το χέρι του κατευθείαν πάνω στην κόκκινη καυτή εστία. Με το που τον είδα, η καρδιά μου σαν να έσπασε σε κομμάτια…» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram. «Ο Kove ούρλιαξε όπως ποτέ πριν και άρχισε να τρέμει».

Ευτυχώς, η μαμά είχε κάνει ένα μάθημα πρώτων βοηθειών και ήξερε πως πρέπει να βάλει το χέρι του μικρού αγοριού σε κρύο νερό για 25 λεπτά, κάτι που οι γιατροί είπαν ότι βοήθησε να περιοριστεί η ζημιά. Ωστόσο, ήταν ακόμα μια οδυνηρή εμπειρία για όλη την οικογένεια.

«Το να βλέπω το νήπιό μου να ουρλιάζει, να μεταφέρεται στα επείγοντα και να τον ναρκώνουν για να μην πονάει, είναι κάτι που θα με στοιχειώνει για πάντα. Ελπίζω πως η ιστορία μου θα σώσει κάποιον άλλο γονιό από αυτή την αγωνία» είπε, καθησυχάζοντας το κοινό της πως ο γιος της έχει αναρρώσει πλήρως και έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Πηγή: honey.nine.com.au

v