«Κάλεσα 27 παιδιά στο πάρτι της 3χρονης κόρης μου και δεν εμφανίστηκε κανένα!»

«Κάλεσα 27 παιδιά στο πάρτι της 3χρονης κόρης μου και δεν εμφανίστηκε κανένα!»

Έχετε φανταστεί πώς μπορεί να νιώσει το παιδί σας αν οργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά του και τελικά τα περάσει ολομόναχο επειδή οι καλεσμένοι δεν εμφανίστηκαν;

Αυτό ακριβώς περιγράφει η Breanna Strong από τις ΗΠΑ, η οποία κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της αλλά, προς μεγάλη τους έκπληξη, δεν εμφανίστηκε ούτε ένα! Στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok εξηγεί πως θέλησε να οργανώσει το τέλειο πάρτι για τα 3α γενέθλια της κόρης της αλλά όλα πήγαν στραβά. 

Η Breanna βρήκε έναν μεγάλο χώρο, τον διακόσμησε και ετοίμασε 27 θέσεις για τα παιδιά που είχε καλέσει. Ωστόσο, όπως εξηγεί, 7 από τις οικογένειες που είχαν απαντήσει θετικά στην πρόσκληση άλλαξαν γνώμη το πρωί της ίδιας ημέρας ενώ οι υπόλοιπες δεν ειδοποίησαν καν ότι δεν θα έρθουν. 

Η μικρή εορτάζουσα δεν δέχτηκε ούτε καν τηλεφωνήματα για ευχές και η μαμά της σχολίασε πως πέταξε τσάμπα τον χρόνο και τα χρήματά της. 

Η μικρούλα απογοητευμένη που κανένα παιδάκι δεν εμφανίστηκε στο πάρτι της φαίνεται στο βίντεο να τρώει ένα κομμάτι πίτσα καθισμένη μόνη της σε ένα τραπέζι, ενώ η μαμά πέταξε θυμωμένη ένα κουτί πίτσας στα σκουπίδια.

«Όσο την έβλεπα μα κάθεται ολομόναχη και στεναχωρημένη, σπάραζε η καρδιά μου. Μακάρι να μπορούσε να το βγάλει από το μυαλό της, σαν να μην συνέβη ποτέ», ανέφερε στεναχωρημένη. «Μακάρι να μην πονέσει κανένα παιδί όπως η κόρη μου σήμερα. Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό», κατέληξε. 

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon - Kina

v