Ζευγάρι κάνει τον γύρο του κόσμου με... ασθενοφόρο!

Ζευγάρι κάνει τον γύρο του κόσμου με... ασθενοφόρο!

Η ιστορία δύο κτηνίατρων και ενός σκύλου που κάνουν τον γύρο του κόσμου με ένα ασθενοφόρο, μπορεί να μοιάζει με σενάριο κωμωδίας, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο, κτηνίατροι στο επάγγελμα, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στον κόσμο μαζί με τον σκύλο τους όταν αγόρασαν ένα ασθενοφόρο μέσω eBay το 2018. Στόχος τους είναι να μπουν στο ρεκόρ Γκίνες και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρουν, αφού μέχρι στιγμής έχουν διανύσει περίπου 24.000 χιλιόμετρα και έχουν ταξιδέψει σε 24 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αρμενίας και της Βοσνία.

Το πρώην ιδιωτικό ασθενοφόρο, ένα λευκό Land Rover Defender με πράσινες και φθορίζουσες κίτρινες ρίγες, το οποίο παλαιότερα χρησιμοποιούνταν σε ιππικές εκδηλώσεις, έχει πλέον μετατραπεί σε τροχόσπιτο για τις ανάγκες του ταξιδιού.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι πολύς κόσμος απορεί με την απόφασή τους, αλλά εκείνοι είναι ευτυχισμένοι που μπορούν και ζουν τόσο ελεύθερα.

Ο Dodi και η Rachel Nixon θέλουν μέσα από αυτό που κάνουν να συγκεντρώσουν χρήματα για δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα: μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που φέρνει ανθρώπους με καρκίνο του αίματος σε επαφή με εθελοντές δότες, και την ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση Vet Life, η οποία παρέχει συναισθηματική, οικονομική και ψυχική υποστήριξη στην κτηνιατρική κοινότητα.

Ταξιδεύουν από τον Οκτώβριο του 2021 και συνεχίζουν ακάθεκτοι μέχρι να εκπληρώσουν τον στόχο τους!

Πηγή: edition.cnn.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v