Νοικιάζει τον σύζυγό της σε άλλες για να τους κάνει τα... μερεμέτια στο σπίτι!

Νοικιάζει τον σύζυγό της σε άλλες για να τους κάνει τα... μερεμέτια στο σπίτι!

Η Laura Young, μητέρα τριών παιδιών, ανέπτυξε μια ασυνήθιστη επιχειρηματική δραστηριότητα την οποία εμπνεύστηκε από το podcast ενός άνδρα που βγάζει τα προς το ζην συναρμολογώντας έπιπλα για άλλους ανθρώπους.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε για πλάκα μια αγγελία που επιδείκνυε τις δεξιότητες του συζύγου της σε διάφορα μερεμέτια (μπογιάτισμα, διακόσμηση, τοποθέτηση πλακιδίων και χαλιών καθώς και μαστορέματα πάσης φύσεως). 

Το αστείο της όμως της βγήκε σε καλό, αφού μέσα σε λίγη ώρα είχαν «σπάσει» τα τηλέφωνα! Σταδιακά, άρχισε να νοικιάζει τον άντρα της σε άλλες γυναίκες έναντι 40 λιρών (46 ευρώ) τη φορά, για να κάνει τα μερεμέτια στο σπίτι τους.

«Ο James είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες της πόλης. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα απογειωνόταν η δουλειά του τόσο πολύ», ανέφερε η Laura για τον άντρα της. 

«Η επιχείρησή μας λειτουργεί μόλις 4 μήνες αλλά έχουμε τόση δουλειά που ο James έφτασε να δουλεύει έξι ημέρες την εβδομάδα. Αναγκαστικά αρχίσαμε να απορρίπτουμε δουλειές και να μειώνουμε τις ώρες μας, και τώρα δουλεύουμε αυστηρά από Δευτέρα έως Παρασκευή», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι αποτελεί την τέλεια ομάδα, καθώς ο James εργάζεται στα σπίτια άλλων γυναικών, ενώ η Laura διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της εταιρείας ενώ κλείνει και τα ραντεβού.

Πηγή: gazzetta.gr

v