9χρονος ξεγέλασε τον μπαμπά του για να πάρουν σκύλο με τον πιο απίστευτο τρόπο!

9χρονος ξεγέλασε τον μπαμπά του για να πάρουν σκύλο με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Ένα αγόρι, μόλις 9 ετών, κατάφερε να ξεγελάσει και τους δυο του γονείς με τον πιο απίστευτο τρόπο, πετυχαίνοντας έτσι να αποκτήσει το σκυλάκι που πάντα ονειρευόταν.

Η οικογένεια Ley είχε ήδη έναν σκύλο και δεν σκεφτόταν το ενδεχόμενο να αποκτήσει και δεύτερο, παρά τα παρακάλια του 9χρονου γιου τους, Noah, o οποίος ήθελε απεγνωσμένα ένα κουταβάκι.

Κάποια στιγμή, όμως, ο πατέρας του Νoah ενημέρωσε μέσω WhatsApp τη γυναίκα του ότι είχε βρει ένα παρατημένο κόκερ σπάνιελ. Η Janine ήταν διστακτική και είπε ότι θα το συζητούσαν εν καιρώ.

Ο παμπόνηρος Noah ωστόσο είχε δει κομμάτια της συνομιλίας μεταξύ των γονιών του και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Παριστάνοντας τη μητέρα του αποκάλεσε τον πατέρα του «αγάπη μου» και «καρδιά μου», λέγοντάς του ότι είναι σύμφωνη να υιοθετήσουν το κουταβάκι. Για να γίνει ακόμα πιο πειστικός, του είπε ακόμα ότι αν δεν φέρει το κουτάβι στο σπίτι, τα παιδιά θα πληγωθούν πολύ και θα κλαίνε.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η μικρή Lulu βρήκε το παντοτινό της σπίτι και ο Noah έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Οι γονείς του έπαθαν σοκ από την πονηριά του γιου τους και στο τέλος υπέκυψαν και κράτησαν το σκυλάκι. Άλλωστε, ο πατέρας του το είχε ήδη φέρει στο σπίτι!

Πηγή: thesun.co.uk 

v