2χρονος... αγρότης από την Κρήτη μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα!

2χρονος... αγρότης από την Κρήτη μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα!

Viral έχει γίνει ο 2χρονος Στέλιος από την Κρήτη που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει «ριχτεί» με τα μούτρα στη δουλειά και εκτελεί χρέη αγρότη!

Πρόκειται για έναν πιτσιρικά που έχει κερδίσει το κοινό του Facebook και του TikTok από τα βίντεο που ανεβάζει η μητέρα του, τα οποία δείχνουν τον Στέλιο να εκτελεί χρέη... αγρότη και μάλιστα με επιτυχία!

@kristaleniakristy #oliveoil #olives #moments #happy #fun #kid #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος - kristaleniakristy

Όπως ανάφερε η κα Κρυσταλένια, η μητέρα του Στέλιου μιλώντας στο neakriti.gr, ο μικρός είχε την πρώτη του επαφή με την εξοχή μόλις έγινε 40 ημερών, ως… θεατής.

Το αγοράκι παρόλο που είναι μόλις 2 ετών, έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

@kristaleniakristy #fun #kid #happy #moments #olives #oliveoil #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος - kristaleniakristy

«Ο μικρός το βλέπει σαν παιχνίδι και του αρέσει να κάνει ό, τι κάνουμε και εμείς και όποτε πηγαίνουμε στο χωράφι κάνει ότι και ο μπαμπάς του!», περιγράφει η μητέρα το μικρού Στέλιου. Μάλιστα η κα Κρυσταλένια είπε ότι τώρα που είναι η εποχή για τα καζάνια επιφυλάσσονται να μάθουν στο μικρό να βγάζει και ρακή.

Ο μπαμπάς του 2χρονου αγρότη, Μπάμπης Ανδριανάκης, ανέφερε πως και ο ίδιος ασχολούνταν από μικρός με τέτοιου είδους ασχολίες, «μικρόβιο» το οποίο απέκτησε και ο μικρός του γιος. «Ο Στέλιος βοηθάει όπως μπορεί, μαζεύει πατάτες, κόβει σταφύλια, στρώνει μπαγκάλια» είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς του.

@kristaleniakristy

 

♬ Old MacDonald Had a Farm - CoComelon

Η αγαπημένη οικογένεια ζει στο χωριό Πολεμάρχι Κισσάμου, όπου ασχολούνται όλοι μαζί, χειμώνα – καλοκαίρι, με τις δουλείες στην ύπαιθρο.

Πηγή: enikos.gr

v