Μπεμπούλα έλαβε το δώρο που της έσωσε τη ζωή: μια νέα καρδιά!

Μπεμπούλα έλαβε το δώρο που της έσωσε τη ζωή: μια νέα καρδιά!

Η μικρούλα Amelia διαγνώστηκε με μια σοβαρή νόσο όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μαμάς της και αμέσως μετά τη γέννησή της χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς. Σήμερα, η τρισχαριτωμένη μπεμπούλα δυναμώνει μέρα με τη μέρα και δεν σταματά να χαμογελά!

 

Στις 21 εβδομάδες κύησης οι γιατροί είπαν στην μητέρα της Amelia πως το κοριτσάκι της είχε πνευμονική ατρησία, μια μορφή καρδιακής νόσου, όπου η πνευμονική βαλβίδα δεν σχηματίζεται σωστά, και ότι θα χρειαζόταν 2-3 εγχειρήσεις λίγο μετά τη γέννησή της.

Η Amelia ήρθε στον κόσμο στις 7 Ιουνίου 2022 και αμέσως οδηγήθηκε στη ΜΕΝΝ για να της χορηγηθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή που επιτρέπει στην καρδιά να αντλεί οξυγονωμένο αίμα στους πνεύμονες, ενώ της έκαναν περισσότερες εξετάσεις. Μία εβδομάδα μετά, όμως, η κατάσταση είχε σοβαρέψει! 

H μικρούλα χρειαζόταν μια νέα καρδιά για να ζήσει και μπήκε στη λίστα αναμονής για να βρει συμβατό δότη.

Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ και μέσα στο καλοκαίρι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς, η οποία στέφθηκε με επιτυχία! Πριν από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο απ' το νοσοκομείο και πήγε για πρώτη φορά σπίτι της.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες», δήλωσαν οι γονείς της.

Η υγεία της βελτιώνεται συνεχώς και η μπεμπούλα δεν σταματά να χαμογελά και να σκορπίζει χαρά γύρω της. Μακάρι να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά στη ζωής της!

Πηγή: fox5vegas.com

v