Γεννητούρια στον αέρα: αεροσυνοδός ξεγέννησε πρόωρο μωρό εν ώρα πτήσης

Γεννητούρια στον αέρα: αεροσυνοδός ξεγέννησε πρόωρο μωρό εν ώρα πτήσης

Ένα απίθανο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ντένβερ προς το Ορλάντο των ΗΠΑ πριν από λίγες μέρες. Μια μαμά ένιωσε τα νερά της να σπάνε ξαφνικά και με τη βοήθεια μιας αεροσυνοδού γέννησε πρόωρα το μωράκι της στην τουαλέτα του αεροπλάνου!

Η αεροσυνοδός Diana Giraldo όταν είδε την έγκυο επιβάτη σε απόγνωση δεν έχασε λεπτό και έσπευσε αμέσως να τη βοηθήσει. Με την βοήθειά της η μέλλουσα μαμά έφτασε στην τουαλέτα και σχεδόν αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία τοκετού. 

Σε δήλωσή του, ο κυβερνήτης του αεροπλάνου, Chris Nye, άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε στο κοντινότερο αεροδρόμιο, έτσι ώστε μητέρα και βρέφος να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες. «Όλο το πλήρωμα έκανε καταπληκτική δουλειά», δήλωσε.

Με το που προσγειώθηκαν τους περίμενε ασθενοφόρο και στη συνέχεια το ταξίδι συνεχίστηκε για το Ορλάντο. Παρόλο που το φύλο του μωρού δεν έγινε γνωστό, η εταιρεία Frontier αποκάλυψε ότι το μεσαίο όνομα του νεογέννητου είναι Sky (ουρανός), λόγω των ασυνήθιστων συνθηκών του ερχομού του στον κόσμο.

Πηγή: cnn.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v