Μαμά ζήτησε από τον 9χρονο γιο της να είναι παρών στη γέννηση της αδερφής του

Μαμά ζήτησε από τον 9χρονο γιο της να είναι παρών στη γέννηση της αδερφής του

Η Hilary Duff έφερε πρόσφατα τον κόσμο τη μικρότερη κόρης της Mae. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, ο σύντροφός της και τα 2 της παιδιά κατά τη διάρκεια του τοκετού, εξηγεί ότι ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να παρακολουθήσει ο 9χρονος γιος της την γέννηση της αδερφής του για να καταλάβει πόσο δυνατές είναι οι γυναίκες και για να την ενθαρρύνει.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι και μάλιστα τον τοκετό στο νερό!

Η Duff θεώρησε σημαντικό ο 9χρονος γιος της να είναι παρών, έτσι ώστε να δει από κοντά το μεγαλείο της ανθρώπινης δύναμης.

«Οι άντρες υπερέχουν σωματικά, όμως, εμείς φέρνουμε μια καινούρια ζωή στον κόσμο» είπε, ενώ συνέχισε τονίζοντας «Αυτή τη στιγμή στην οικογένειά μας ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η ισότητα και τα διαφορετικά είδη δύναμης που έχει ο καθένας.»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Δυστυχώς για την ίδια, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελε, καθώς γέννησε γρήγορα και ο γιος της σχεδόν έχασε όλη την διαδικασία.

Ακόμη, είπε: «Θέλω κάποια μέρα, όταν είναι έτοιμος να αποκτήσει παιδί με τη σύζυγό του να σεβαστεί τον τρόπο που θέλει να γεννήσει η σύντροφός του.» 

v