14χρονος μαγειρεύει σπιτικό φαγητό και το μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

14χρονος μαγειρεύει σπιτικό φαγητό και το μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

Μια υπέροχη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης έρχεται από ένα έφηβο παιδί που ζει στη Σκωτία και, όπως φαίνεται, έχει βάλει σκοπό να μην πεινάει κανένας άνθρωπος της πόλης του!

Ο Henri Maris, 14 ετών, ψωνίζει με λεφτά από το χαρτζιλίκι του τα υλικά που χρειάζεται για να μαγειρέψει σπιτικά γεύματα κι έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους της πόλης του που έχουν ανάγκη. Η πρωτοβουλία αυτή προέκυψε έπειτα από την επιθυμία του να ενταχθεί σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση και να προσφέρει ό,τι μπορεί στους συντοπίτες του. 

Εκτός από τα γεύματα που μαγειρεύει εδώ και αρκετό καιρό, παράλληλα φροντίζει να αγοράζει τρόφιμα για την φιλανθρωπική οργάνωση αλλά και να συγκεντρώνει χρήματα για τους άπορους από δωρεές που, μέχρι στιγμής, έχουν φτάσει τα 320 ευρώ. 

Ο περήφανος μπαμπάς του, λέει πως ο γιος του μαγειρεύει συνήθως τις Κυριακές και κάθε Δευτέρα, αμέσως μετά το σχολείο, μοιράζει τα γεύματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και άστεγους της περιοχής. Παράλληλα, τόνισε πως ο γιος του είναι ένα ντροπαλό παιδί που δεν λέει πολλά αλλά μιλάει πάντα με πράξεις!

Πηγή: derbyshiretimes.co.uk

v