Δεν είχε ιδέα ότι είναι έγκυος μέχρι που γέννησε ολομόναχη στο σπίτι!

Δεν είχε ιδέα ότι είναι έγκυος μέχρι που γέννησε ολομόναχη στο σπίτι!

Η Charlotte Wheeler, μια δικηγόρος από το Λονδίνο, προσπαθούσε πολύ καιρό να αποκτήσει ένα μωρό με τον σύντροφό της αλλά, όπως ανέφερε, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Ωστόσο, αυτό που θα ακολουθούσε δεν το είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά της όνειρα…

Καθώς βγήκε για το καθιερωμένο πρωινό της τρέξιμο, ένιωσε ξαφνικά έντονους πόνους στην κοιλιά. Στην αρχή υπέθεσε πως πρόκειται για πόνους περιόδου αλλά ο σύντροφός της ανησύχησε και κάλεσε τον γιατρό. 

Μία ώρα μετά, αφού την είχε εξετάσει ο γιατρός και ο σύντροφός της είχε βγει για να συνεχίσει τη γυμναστική του, η Charlotte έπαθε το σοκ της ζωής της όταν πήγε στην τουαλέτα και γέννησε!

«Πονούσα πολύ αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ αυτό που θα ακολουθούσε», θυμάται η ευτυχισμένη μαμά. «Ξαφνικά είδα να βγαίνει ο ομφάλιος λώρος, ακολουθούμενος από δύο ποδαράκια! Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις», είπε και πρόσθεσε:

«Επειδή παρακολουθώ φανατικά μια εκπομπή στην τηλεόραση με παράξενους τοκετούς, κατάλαβα όχι μόνο ότι γεννάω αλλά κι ότι το μωρό βγαίνει με τα πόδια και μάλιστα χωρίς οξυγόνο. Ήξερα ότι έπρεπε να πιέσω με όλη μου τη δύναμη και να βγάλω γρήγορα το μωρό μήπως και μπορέσει να επιβιώσει». 

Η Charlotte, που κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη, γέννησε την κόρη της μετά από τρεις σπρωξιές. Η μικρή Evelyn, όπως την ονόμασαν, είχε μείνει για κάποια λεπτά χωρίς οξυγόνο και ήταν μελανιασμένη. Η Charlotte με τον σύντροφό της, ο οποίος στο μεταξύ είχε επιστρέψει σπίτι, προσπάθησαν να την επαναφέρουν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. 

Με τη βοήθεια των νοσοκόμων η μικρούλα επανήλθε στη ζωή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική του νοσοκομείου της περιοχής τους. Οι γιατροί φοβήθηκαν ότι θα είχε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη λόγω της έλλειψης οξυγόνου, αλλά το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε τριήμερη εξειδικευμένη θεραπεία ψύξης και η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε «θαυματουργά» αποτελέσματα.

Η Evelyn ήταν πολύ καλά στην υγεία της και έναν μήνα αργότερα πήγε στο σπίτι της μαζί με τους γονείς της οι οποίοι μιλούν ακόμα για το «θαύμα» που έζησαν!

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v