«Με αποκαλούν τέρας αλλά δεν με νοιάζει - στα μάτια της κόρης μου είμαι όμορφη»

«Με αποκαλούν τέρας αλλά δεν με νοιάζει - στα μάτια της κόρης μου είμαι όμορφη»

Μια μητέρα από την Βιρτζίνια, η οποία εξαιτίας της σπάνιας πάθησής της έχει παραμορφωθεί στο πρόσωπο, μιλάει για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά και κακόβουλα σχόλια και πώς η αγάπη της οικογένειάς της της δίνει δύναμη και τη γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Η 27χρονη Lauren Behanna γεννήθηκε με συγγενές μυασθενικό σύνδρομο - το οποίο περιγράφει ως «μια κατάσταση μυϊκής αδυναμίας που μοιάζει με την πολλαπλή σκλήρυνση - αλλά η αδυναμία δεν συμβαίνει σταδιακά». Ως μωρό, η Behanna πέρασε τον πρώτο χρόνο ζωής της χαροπαλεύοντας στο νοσοκομείο, αλλά στο τέλος βγήκε νικήτρια παρά τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του προσώπου της έχει δεχθεί σκληρά σχόλια από αγνώστους, οι οποίοι την κοροϊδεύουν και προσπαθούν να την μειώσουν με κάθε τρόπο. Εκείνη, όμως, έχοντας στον πλευρό της τον στοργικό σύζυγό της και την 7χρονη κορούλα της, αντιμετωπίζει την κακία γύρω της με τεράστια δύναμη ψυχής.

«Με κοιτάζουν επίμονα και με έχουν αποκαλέσει άσχημη και τέρας. Αδιαφορώ γιατί για την οικογένειά μου είμαι όμορφη και δεν σταματούν να μου το υπενθυμίζουν. Έχω αποδεχτεί ότι είμαι διαφορετική και θέλω να δείξω στον κόσμο ότι δεν είναι κάτι κακό.

Ειλικρινά, δεν πειράζει...

Ελπίζω να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή, όπου θα συνεχίσω να διασκεδάζω και να εμπνέω τους ανθρώπους χωρίς να το βάζω κάτω στις δυσκολίες».

Πηγή: nypost.com 

v