Κόλλησε στην τσουλήθρα παίζοντας με τον γιο της και αποφάσισε να χάσει... 65 κιλά!

Κόλλησε στην τσουλήθρα παίζοντας με τον γιο της και αποφάσισε να χάσει... 65 κιλά!

Μια μητέρα δύο παιδιών από την Ουάσινγκτον, η οποία ζύγιζε 114 κιλά αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της έπειτα από ένα ντροπιαστικό περιστατικό που συνέβη στην παιδική χαρά με τα παιδιά της.

«Κάποια στιγμή ο γιος μου φοβόταν πολύ να κάνει μόνος του τσουλήθρα και έτσι, αποφάσισα να κάνω μαζί του. Κόλλησα, όμως, και δεν μπορούσα με τίποτα να σηκωθώ. Ο σύζυγός μου με πολλή προσπάθεια, κατάφερε να με ξεκολλήσει. Ήταν ταπεινωτικό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου πίσω και να χάσω κιλά», είπε η Sara Lockett.

Μετά το ντροπιαστικό περιστατικό με την τσουλήθρα, η Lockett προσπάθησε να χάσει βάρος μέσω υγιεινής διατροφής και γυμναστικής, αλλά δεν σημείωσε καμία πρόοδο. Επιπλέον, διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, το οποίο δυσκόλεψε την προσπάθειά της ακόμα περισσότερο. Τότε οι γιατροί της πρότειναν το γαστρικό μανίκι.

«Ήταν Σεπτέμβριος του 2021 και είχα ανάμεικτα συναισθήματα για την εγχείρηση. Ήμουν ενθουσιασμένη και φοβισμένη. Ήξερα ότι έπρεπε να δουλέψω πολύ τη σχέση μου με το φαγητό»

Μετά την επέμβαση η Lockett άρχισε να γυμνάζεται και τότε είδε ότι το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

«Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ. Μπορώ να τρέχω με τα παιδιά μου και να παίζω μαζί τους στο πάρκο. Νιώθω ότι πήρα τη ζωή μου πίσω», δήλωσε ενθουσιασμένη. Και πώς να μην είναι αφού κατάφερε να χάσει 65 ολόκληρα κιλά!

Πηγή: nypost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v