«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νηπιαγωγό του γιου μου»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νηπιαγωγό του γιου μου»

Η εύρεση παιδικού σταθμού είναι για τους απανταχού γονείς μια διαδικασία ιδιαίτερα απαιτητική, αφού ο καθένας θέλει να προσφέρει στο παιδί του το καλύτερο δυνατό περιβάλλον και τους καλύτερους ανθρώπους για να το φροντίζουν. Μια μαμά, απ' ότι φαίνεται, έπεσε...σε πολύ καλά χέρια και ευχαριστεί από καρδιάς την νηπιαγωγό που φροντίζει τον γιο της.

«Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που άφησα για πρώτη φορά το 10 μηνών παιδί μου στο κατώφλι του παιδικού σταθμού. Πραγματικά, θυμάμαι εκείνο το πρωινό σαν να ήταν χθες. Πέρασα πάρα πολλή ώρα στην είσοδο ελέγχοντας ότι το σακίδιό του έχει μέσα όσα χρειαζόταν. Εκείνος από την άλλη, χάζευε γοητευμένος τα διάφορα παιχνίδια γύρω του.

Αυτό το μικρό μωρό είναι τώρα ένα πολύ διαφορετικό αγοράκι. Μιλάει, τραγουδάει, τρέχει. Αγκαλιάζει, χαιρετάει, γελάει και μαθαίνει. Είναι έξυπνο, κοινωνικό, περιπετειώδες και έχει αυτοπεποίθηση.

Κι όλα αυτά, χάρη σε εσάς.

Γιατί, κακά τα ψέματα, ο παιδικός σταθμός είναι το δεύτερο σπίτι του γιου μου. Είναι ένα μέρος γεμάτο αγάπη, περιπέτεια και μάθηση. Ένα μέρος όπου τρώει, κοιμάται, παίζει και αναπτύσσεται. Νιώθει ασφαλής και δέχεται τις φροντίδες σας. Βλέπει τους φίλους του και παίζει με τις ώρες.. Πραγματικά, το λατρεύει αυτό το μέρος.

Του μαθαίνετε τόσα πολλά πράγματα! Κάνετε μαζί τόσες πολλές δραστηριότητες που γεμίζουν τη ψυχή του με χαρά και το μυαλό του με φαντασία.



Μέσα σε λίγο καιρό το αγοράκι που αρνιόταν να μπουσουλήσει, άρχισε να τρέχει. Έλεγε σκόρπιες λέξεις και τώρα τραγουδάει την αλφαβήτα. Από εκεί που ήταν ντροπαλός, τώρα χαιρετάει τους πάντες με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Βλέποντας τα άλλα παιδάκια στον παιδικό σταθμό να κάνουν τόσα πράγματα, θέλησε να τους μοιάσει. Έχει αποκτήσει μια αυτοπεποίθηση (η οποία κατά καιρούς μπορεί να είναι ένα είδος αυθάδειας) την οποία θαυμάζω.

Θα ήθελα πραγματικά να σας ευχαριστήσω για όσα κάνετε για το παιδί μου, αλλά και για εμένα.

Μου δώσατε τον χρόνο να βρω ξανά τον εαυτό μου. Να απομακρυνθώ από τον ρόλο μου ως μητέρα και να ανακτήσω το πάθος μου για τη δουλειά. Μου δώσατε την ευκαιρία να ασχοληθώ με την καριέρα μου, χωρίς να αισθάνομαι άσχημα που είμαι μακριά από το αγόρι μου.

Σας ευχαριστώ. Κάνετε υπέροχη δουλειά.»

Πηγή: honey.nine.com.au

v