Η καλή διατροφή είναι το κλειδί για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών

Η καλή διατροφή είναι το κλειδί για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών

Sponsored by Nestlé

Η  καλή διατροφή είναι το Α και το Ω για την υγιή ανάπτυξή των παιδιών μας και αποτελεί βασικό πυλώνα για να είναι πάντα γερά και δυνατά . Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι παιδίατροι δίνουν συγκεκριμένες οδηγίες για το διατροφολόγιό τους από τη στιγμή που γεννιούνται, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν να τρώνε σωστά από μικρή ηλικία.

Στη Nestlé η διατροφή των παιδιών είναι προτεραιότητα. Εκτός από τη παραγωγή θρεπτικών προϊόντων, αναπτύσσει και εργαλεία  για την εκπαίδευσή τους. 

Στόχος μας είναι να βοηθήσει γονείς και παιδιά να αποκτήσουν σωστές και βιώσιμες διατροφικές συνήθειες και να ζήσουν με περισσότερη υγεία σήμερα και στο μέλλον.

Μέσα από τη δράση «Nestlé Παιδιά Όλο Υγεία» υποστηρίζει τους γονείς στο ταξίδι τους να μεγαλώσουν υγιή παιδιά. 

Σήμερα, πολλές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που μαγειρεύουν μαζί με τους γονείς, τα βοηθά να υιοθετήσουν πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες και βελτιώνει την ποιότητα της διατροφής τους.

Στα πλαίσια αυτά έχουν δημιουργηθεί σειρά από εκπαιδευτικά ebooks με τίτλο «Μαγειρεύοντας με το παιδί μου» τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας στη διαμόρφωση υγιών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών των παιδιών.

Το νέο ebook περιλαμβάνει πληροφορίες για ισορροπημένη διατροφή, νόστιμες συνταγές καθώς και μυστικά για μείωση της σπατάλης τροφίμων που αποτελεί βασικό στοιχείο για τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Οι πληροφορίες και οι συνταγές που περιλαμβάνονται στο ebook επιμελήθηκαν από επιστήμονες διαιτολόγους μπορούν να φτιαχτούν με τρόφιμα που περίσσεψαν στο σπίτι μας, τα οποία συνδυαζόμενα μεταξύ τους δημιουργούν ένα πλήρες και θρεπτικό γεύμα απο όλες τις βασικές ομάδες τροφίμων. 

 Έτσι, οι γονείς παροτρύνονται να μαγειρέψουν μαζί με τα παιδιά, να διασκεδάσουν και να πάρουν πληροφορίες που θα συμβάλουν στην υιοθέτηση καλών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών που θα ακολουθούν μια ζωή! 

Κατεβάστε το e-book, εδώ

v