Λάτρης του «Κωνσταντίνου και Ελένης» αναβίωσε σκηνές της σειράς με... playmobil!

Λάτρης του «Κωνσταντίνου και Ελένης» αναβίωσε σκηνές της σειράς με... playmobil!

Η σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά που έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στις 5 Οκτωβρίου 1998, προβάλλεται σε επαναλήψεις μέχρι και σήμερα! Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι από τα λίγα ελληνικά σίριαλ που έχει φανατικούς θαυμαστές 23 χρόνια μετά την πρώτη τους προβολή.

Ένας από αυτούς, αποφάσισε να αναβιώσει τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους της γκαρσόνας και του Κατακουζηνού με έναν δικό του, ξεχωριστό τρόπο και να κέρδισε αμέσως την προσοχή μας.

Ο λόγος για τον MrDinoTV , ο οποίος έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο Ελληνικό Youtube και διαδίκτυο μετά την ιδέα που είχε να αναπαραστήσει όλες τις σκηνές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» με Playmobil.

Για την ακρίβεια, αναπαράστησε τόσες πολλές σκηνές που είναι σαν να ξαναβλέπεις τη σειρά από την αρχή! 

Η σελίδα του MrDinoTV στο YouTube έχει στο μεταξύ δημοσιεύσει και αρκετές άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές σε playmobil editions όπως το «Ευτυχισμένοι Μαζί», το «Σ’ Αγαπώ Μ’ Αγαπάς» και το «Παρά 5».

Playmobil έχουν γίνει ακόμη και συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου στην Eurovision και αποσπάσματα από ριάλιτι shows όπως το Survivor!

v