Νηπιάκι έκανε το αυτοκίνητο της μαμάς του… καλοκαιρινό μέσα σε 5 λεπτά!

Νηπιάκι έκανε το αυτοκίνητο της μαμάς του… καλοκαιρινό μέσα σε 5 λεπτά!

Τα μικρά παιδιά δύσκολα συγκρατιούνται για να μην σκαλίσουν ό,τι δουν μπροστά τους! Αυτό, μάλλον, δεν το σκέφτηκε μία μαμά που ακούμπησε τα ψώνια στο πίσω κάθισμα, δίπλα από το καρεκλάκι της κόρης της.

Δυστυχώς, δεν πήγε το μυαλό της ότι μέσα σε μια πολύ μικρή απόσταση 5 λεπτών η μικρούλα της θα προλάβαινε να κάνει το αυτοκίνητό της... καλοκαιρινό. Η φωτογραφία που ανέβασε στο TikTok, όμως, αποδεικνύει πως θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη φαντασία... 

Όταν η μαμά πάρκαρε έξω από το σπίτι και άνοιξε την πίσω πόρτα για να βγάλει τα παιδιά αλλά και τα ψώνια, αντίκρυσε μια εικόνα σχεδόν τρομακτική! Η μικρή της κόρη είχε αδειάσει τις σακούλες και είχε πασαλείψει την ταπετσαρία του αυτοκινήτου με ωμό κιμά. 

Παρόλα αυτά, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και απαθανάτισε τη σκηνή. «Μην τοποθετείτε ψώνια από το σούπερ μάρκετ στο πίσω κάθισμα», προειδοποίησε στη λεζάντα της. «Δεν είναι πιο ασφαλές. Τα νήπια σκαλίζουν τα πάντα!, έγραψε η σαστισμένη μητέρα τριών παιδιών.

@crazymomhacks So I sat the meat in the middle of the back seat to protect it… hahaha 😭 😂 #momlifebelike #whydinnertakesolong #nodinner #toddlermom #shoppingwithkids #momfail #sothatjusthappened #momlaughs ♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] - Grits

v