Έγινε γιαγιά στα 33 και όλοι νομίζουν ότι είναι η μαμά της εγγονής της!

Έγινε γιαγιά στα 33 και όλοι νομίζουν ότι είναι η μαμά της εγγονής της!

Η 33χρονη Gemma Skinner συχνά αστειεύεται λέγοντας πως είναι η... νεότερη γιαγιά του κόσμου αφού την περασμένη εβδομάδα η 17χρονη κόρη της, Maizie, γέννησε ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Η Gemma, μητέρα 3 παιδιών, δεν περίμενε ποτέ πως θα αποκτήσει αυτόν τον ρόλο σε τόσο νεαρή ηλικία και στην αρχή δεν ήθελε καθόλου να την φωνάζουν «γιαγιά». Πλέον, όμως, ώρα το λατρεύει και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη.

«Η πρώτη μου αντίδραση όταν έμαθα ότι η κόρη μου είναι έγκυος ήταν να ανησυχήσω γιατί ήταν πολύ νέα. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και δεν θα άλλαζα τίποτα απ' όσα συνέβησαν.  Αγαπώ την εγγονή μου σαν να ήταν παιδί μου ενώ η Maizie, αν και μικρή, είναι μια υπέροχη μαμά. Είμαι περήφανη για εκέινη», σχολίασε.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα σχόλια του κόσμου όταν την βλέπουν με την εγγονή της. «Στο μαιευτήριο νόμιζαν πως είμαι η θεία της ενώ στο δρόμο με ρωτούν συνέχεια αν είναι δικό μου μωρό. Μάλιστα, πολλοί μπερδεύουν την κόρη μου με την εγγονή μου για αδελφές», είπε γελώντας. 

Πρόσθεσε ότι οι δύο μικρότερες κόρες της λατρεύουν να είναι θείες και πως είναι πολύ γλυκές με τη νέα τους ανιψιά, αλλά δεν μπορεί να χωνέψει την ιδέα πως στα 50 της ίσως γίνει προγιαγιά! 

Πηγή: mirror.co.uk

v