«Μας χωρίζουν 20 χρόνια, αλλά μας ενώνει ο έρωτας και το μωρό μας»

«Μας χωρίζουν 20 χρόνια, αλλά μας ενώνει ο έρωτας και το μωρό μας»

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και η Mimi και ο Chad το μοιράζονται σε κάθε ευκαιρία με τους γύρω τους. Παρά τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν, το ζευγάρι δηλώνει αγαπημένο και πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Πριν από λίγο καιρό και αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το ζευγάρι ξεκίνησε να μοιράζεται την ιστορία του στο Tik Tok και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 70.000 followers.

Είναι μαζί 6 χρόνια και πρόσφατα έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο δυνάμωσε ακόμα περισσότερο την αγάπη τους.

Παρά το γεγονός ότι η Mimi και ο Chad είναι πολύ ερωτευμένοι, δέχονται συνεχώς αρνητικά σχόλια από τους γύρω τους για τη διαφορά ηλικίας τους. Πολλοί θεωρούν τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν υπερβολικά πολλά και μάλιστα, αρκετοί σχολιαστές έχουν ρίξει το δηλητήριό τους, λέγοντας ότι ο Chad μοιάζει περισσότερο για μπαμπάς της!

Ωστόσο, το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν αφήνει κανένα από αυτά τα σχόλια να το επηρεάσει αρνητικά. Ειδικά, η Mimi πιστεύει ότι η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός.

@chadandmimi in the words of schmidt - twentyniiiine #fyp #chadandmimi #AEHolidayCard ♬ Yellow - Mark

«Το μόνο που μετράει είναι να είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Δεν θέλω να ζήσω χωρίς τον άνθρωπό μου ούτε να κοιμηθώ ποτέ μακριά του. Μας χωρίζουν 20 χρόνια, αλλά μας ενώνει ο έρωτας και το μωρό μας», είπε.

Ευτυχώς, δεν υπάρχουν μόνο αρνητικά σχόλια στην πλατφόρμα καθώς αρκετοί πιστεύουν ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και τους εύχονται τα καλύτερα!

Πηγή: thesun.co.uk

v