«Βιαστικός» μπέμπης γεννήθηκε στο αυτοκίνητο των γονιών του λίγο πριν φτάσουν στο μαιευτήριο!

«Βιαστικός» μπέμπης γεννήθηκε στο αυτοκίνητο των γονιών του λίγο πριν φτάσουν στο μαιευτήριο!

Υπάρχουν κάποια μωράκια που είναι πολύ... βιαστικά! Όπως για παράδειγμα ο Zachary Simms, ο οποίος αποφάσισε να γεννηθεί μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών του, δύο λεπτά πριν φτάσουν στο νοσοκομείο.

«Ήμουν τρομοκρατημένη, ήξερα ότι δεν θα προλάβουμε», δήλωσε η μητέρα του, Carrie Poirier, και εξήγησε ότι παρόλο που ο σύζυγός της έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να φτάσουν έγκαιρα στο νοσοκομείο, ο μικρούλης τους είχε άλλα σχέδια.

«Της έτριβα την πλάτη όλη την ώρα που οδηγούσα, προσπαθώντας να την καθησυχάσω. Κάποια στιγμή μου είπε ότι ένιωθε το κεφάλι του μωρού και μου φώναζε να μην σταματήσω.» είπε ο πατέρας του Zachary.

Λίγο πριν φτάσουν στο νοσοκομείο, η Carrie έβγαλε το παντελόνι της και γέννησε στο κάθισμα του συνοδηγού. Το κάθισμα ήταν θερμαινόμενο και ήλπιζε ότι θα ζέσταινε το νεογέννητο, αφού δεν είχε κουβέρτες για να το τυλίξει. Του έτριβε επίσης, συνεχώς την πλάτη.

Mε το που έφτασαν στο μαιευτήριο, οι νοσοκόμες και οι γιατροί φρόντισαν την λεχώνα και το νεογέννητο μωράκι της και ευτυχώς, και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: saltwire.com

v